The Like Button

Friday, June 29, 2007

Death 'n Roll live in Club Basement

Ieri seara am raspuns invitatiei prietenilor de la Rising Shadow si am aterizat in Club Basement pentru un concert de zile mari...
Rock 'n roll, sau mai exact DEATH 'N ROLL pentru o seara linistita de joi...
Cu doi chitaristi ca Alberto Bolocan si Eugen Dumitru ma gandeam daca se poate mai mult rock decat ce dau cei doi pe scena... Chitara bass, in spatele careia se afla Catalin "Flama" Scanteie, zguduia locatia de credeai ca venea sfarsitul lumii si, alaturi de tobele lui Vlad Telea, tinea in spate toata trupa cu ritmuri de-a dreptul death 'n roll ... Nu in ultimul rand Paul "Slayer" Grigoriu a reamintit tuturor prin tehnica sa vocala ca este unul dintre cei mai buni vocalisti de death de pe meleagurile noastre...
Pe langa piesele proprii, cei de la Rising Shadow au incantat audienta si cu doua cover-uri Deep Purple - "Smoke On The Water" si Megadeth - "Symphony Of Destruction".

I give you Rising Shadow (de la stanga la dreapta: Eugen Dumitru, Paul "Slayer" Grigoriu, Vlad Telea, Catalin "Flama" Scanteie si Alberto Bolocan)

P.S. mai puteti vizualiza poze de la acest concert si in galeria foto a site-ului oficial Rising Shadow Click Here8 comentarii:

Catalin S. said...

Multumim pentru poze Mihai. Au iesit super..

cris said...

super e putin zis:)mai ales alea 2 sunt absolut betooooooooon:)

Paul Slayer Grigoriu said...

Cele mai rock poze pe care ni le-a facut cineva vreodata. Sa traiesti!

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

cris said...

este o poza, a 4 de sus in care e numai paul si sta cu mana parca ar mangaia o claviatura invizibila sau parca deseneaza ceva in aer ...c fain o iesit mana:)
super mult c imi place poza aia:)

Odetta said...

You write very well.

Anonymous said...

Vai de mine, de ce nu iti stergi blogul? Astea sunt poze? :))

Mihai Vasilescu said...

draga anonimule.. daca tot faci astfel de comentarii presupun ca ai si cu ce sa dovedesti ca esti mai bun. data viitoare te astept si cu ceva poze care sa dovedeasca acest lucru si cu o semnatura... sau nu ai tupeul.
hai noroc si sarbatori fericite si tie